Cursussen

In mijn atelier in Klarendal bied ik cursussen Etsen aan. Het leuke van een cursus is dat je alle tijd hebt om je ideeën uit te werken en dit in een ontspannen sfeer uit kan voeren. Er is ruimte voor het eigen maken van verschillende etstechnieken, waaronder droge naald, lijn-ets, aquatint en vernis-mou. De lessen zijn erop gericht dat iedereen individueel en in zijn of haar eigen tempo aan het werk kan.

In het atelier kan je gebruik maken van de aanwezige basismaterialen (inkt, ets-pen, afdekvernis etc.), de etsplaten en het etspapier zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze zijn wel in de les verkrijgbaar of je kan ze zelf meenemen. 

Wil je eerst kennismaken met de etstechniek? Dan is een workshop een ideale en mooie manier om deze te leren kennen! Zie de Workshop Etsen of Aquatint voor meer informatie.

Groepsgrootte: 4 tot 8 personen
Duur: 15 lessen van 3 uur
Tijden: donderdags 9.30 – 12.30 uur / zaterdags 9.30 – 12.30 uur
Kosten: €390,00 (Heb je een Gelrepas? Je kan je tegoed gebruiken voor een cursus bij het Ets Atelier)
Startdata nieuwe cursus: donderdag 31 augustus 2023 en zaterdag 2 september 2023.

Kosten zijn inclusief basismaterialen, exclusief etsplaten en -papier (deze zijn in de les verkrijgbaar en worden apart verrekend.)

Nieuw: Strippenkaart

  • 5-strippenkaart kost € 150,- en is drie maanden geldig
  • 10-strippenkaart kost € 290,- en is zes maanden geldig


Wil je graag komen etsen, maar kan je niet elke week komen? Dan is een strippenkaart iets
voor jou. Je kan de strippen flexibel inzetten gedurende respectievelijk drie of zes maanden.

Deze opie geldt voor cursisten die eerder een workshop etsen of aquatint hebben gevolgd of al ervaring hebben met de etstechniek.

Je geeft aan wanneer je wilt komen etsen. Mocht er iets tussenkomen, dan kan je je tot 24 uur voor aanvang van de les afmelden. Bij korter dan 24 uur van tevoren afmelden wordt er een strip in rekening gebracht.